Ha van otthon egy leveles tésztátok, bármire képesek vagytok. Na jó, ilyen finomságokra azért biztosan! 🙂

Ez a következő recept a sorban, ami a házi vegán krémtúrónk felhasználását segíti.

Kosárkák, amik nem csak finomak, de nagyon kis kedves küllemű sütemények is. Ugye szerintetek is elbűvölőek?

A tésztakosárkák összeállításának elmagyarázását talán egy fotóval egyszerűbb szemléltetni, mint csak leírni a lépéseket.

Így azt hiszem Ti is látjátok, hogy mennyire egyszerű dologról van szó és amikor az elkészítésnél olvassátok, talán értelmet nyernek a mondatok is a kosárkák készítéséről. 🙂

Csak körökre és karikákra van szükségünk, na megy egy villára. És készen is vannak a kosárkáink, amiket minden földi jóval megtölthetünk.

Ha van kedvetek, mutassátok meg, szeretném én is látni, Ti milyen finomságokat tettetek a kosárkákba! 🙂

 ❤


VEGÁN KRÉMTÚRÓS KOSÁRKÁK

Mennyiség: 6-8 kosárka
hozzávalók
vegán leveles tészta
vegán epres-bazsalikomos krémtúró (cukormentes)
gyümölcsök

elkészítés
1. A leveles tésztából köröket és ugyanannyi karikát szaggatunk. A körök széleit bevizezett ujjal végigsimítjuk, majd ráhelyezünk mindegyikre egy tésztakarikát. A tésztakosár alját (a karikán belüli részt) egy villával megszurkáljuk és vegán krémtúrót kanalazunk bele.

2. A töltött tésztakosárkákat 190°C-os sütőben aranybarnára sütjük nagyjából 15-17 perc alatt.

3. Sütés után langyosra hűtjük és friss gyümölcsökkel tálaljuk.

ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük