Ha van otthon egy leveles tésztátok, bármire képesek vagytok. Na jó, ilyen finomságokra azért biztosan! 🙂
Ez a következő recept a sorban, ami a házi vegán krémtúrónk felhasználását segíti.
Kosárkák, amik nem csak finomak, de nagyon kis kedves küllemű sütemények is. Ugye szerintetek is elbűvölőek?
A tésztakosárkák összeállításának elmagyarázását talán egy fotóval egyszerűbb szemléltetni, mint csak leírni a lépéseket.
Így azt hiszem Ti is látjátok, hogy mennyire egyszerű dologról van szó és amikor az elkészítésnél olvassátok, talán értelmet nyernek a mondatok is a kosárkák készítéséről. 🙂
Csak körökre és karikákra van szükségünk, na megy egy villára. És készen is vannak a kosárkáink, amiket minden földi jóval megtölthetünk.
Ha van kedvetek, mutassátok meg, szeretném én is látni, Ti milyen finomságokat tettetek a kosárkákba! 🙂
❤
VEGÁN KRÉMTÚRÓS KOSÁRKÁK
Mennyiség: 6-8 kosárka
hozzávalók
vegán leveles tészta vegán epres-bazsalikomos krémtúró (cukormentes) gyümölcsök
elkészítés
1. A leveles tésztából köröket és ugyanannyi karikát szaggatunk. A körök széleit bevizezett ujjal végigsimítjuk, majd ráhelyezünk mindegyikre egy tésztakarikát. A tésztakosár alját (a karikán belüli részt) egy villával megszurkáljuk és vegán krémtúrót kanalazunk bele. 2. A töltött tésztakosárkákat 190°C-os sütőben aranybarnára sütjük nagyjából 15-17 perc alatt. 3. Sütés után langyosra hűtjük és friss gyümölcsökkel tálaljuk.
ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!