Kihívás, de igazából egy egészséges rutin kialakítása. Egy jótékony rutin beépítése pedig mindig építő jellegű a testnek és a léleknek is. A kitartásunk fejleszthető, ilyen aprónak tűnő kihívásokkal is.

A kihívás „hivatalos” időtartama: 2023. január 16-29.
De akkor szálltok be, amikor szeretnétek, minden segédanyagot fent hagyok nektek, így bármikor elkezdhetitek fogyasztani ezeket a vitamin- és tápanyagdús italokat.

Itt találtok egy rövid bevezetőt a smoothie-rutinba:

Ez egy újévi rutin, ami az időzítést illeti, de bármikor elkezdhetitek inni a smoothiekat és juiceokat. Sokan szeretik az év elején megméretni a kitartásukat, ami szerintem egyáltalán nem elítélendő dolog. Bármennyire is elcsépeltnek gondolják sokan az újévi fogadalmakat, ez is egy időszak az életünkben, amit önfejlesztésre használhatunk. Sőt! Az egyik legmotiválóbb időszak!

Ha ez az újévi motiváció segít az ilyen kihívásokkal karöltve elindulni egy úton, akkor mindenképp megéri kihasználni ezt az energiát hozzá.

Zöld kardamomos almás zabsmoothie

A célja ennek a kihívásnak, a rutin kialakításnak, hogy egy egészségesebb életmód felé tereljen minket az új évre, ez az életmód pedig jobb fizikai erőnléthez, jobb koncentrációs képességhez, önszeretethez és kiegyensúlyozottsághoz vezethet minket.

Én úgy gondolom, hogy ezek a tényezők segítik elérni az évre kitűzött további céljainkat is.

A smoothie-rutin pedig a kezdőlöket lehet ehhez az úthoz.

Zöld smoothie kezdőknek

Én igyekszem hozzájárulni a 14 recepttel, motiváló tartalmakkal, videókkal, hogy sikeresen, motivációval teli indítsuk a 2023-mas évet.

A kihívás lényege, hogy 14 napig minden nap 1 smoothiet vagy juicet igyunk. Az időpont nem a fő szempont most, de érdemes kísérletezni, mikor esnek jól egyes italok.

Az egyik legjobb módja a superfoodok, zöldségek, gyümölcsök tápanyagának bevitelére a smoothiek és juiceok fogyasztása. Gyors, finom, egyszerű és könnyen beépíthető a rutinba.

Az alapanyagok jótékony hatásairól is beszélünk ebben a kihívásban, hiszen ez a fő szempontja ennek a rutinnak.
A superfoodok pedig nem csak a drágább, nehezebben beszerezhető alapanyagok lehetnek, hiszen akár a fűszerek is rengeteg jótékony hatással rendelkezhetnek, mindamellett, hogy izgalmas ízt adnak az italoknak. A Toldi fűszernek köszönhetően pedig izgalmasabbnál izgalmasabb fűszerekkel gazdagíthatjuk a smoothie-rutinunkat. 🙂 – A kihívást a Toldi fűszer támogatja, köszönöm nekik.

Zöld smoothie haladóknak

Mit szeretnénk elérni ezzel a 14 napos smoothie és juice ivással?

testi egyensúlyt:

• több energia

• emésztés javulása

• szebb bőr, haj, köröm

szellemi-lelki egyensúlyt:

• jobb koncentráció képesség

• kitartásra ösztönöz

• büszke leszel magadra

• biztos pontot ad a napi receptek elkészítése

• jobb lesz a hangulatod, közérzeted

A recepteket nyugodtan változtassátok a saját ízlésetekre, ezek ötletekként szolgálnak nektek, a képeket, videókat kedvcsinálónak készítettem nektek.

Fontos tudnod, hogy hogy ez a kihívás nem egy méregtelenítő- vagy fogyókúra, hanem egy kedvhozó, vitamin- és tápanyagdús receptajánló, hogy közelebb kerülj a kiegyensúlyozott lélek-test kapcsolathoz.

14 napos smoothie-rutin kihívás receptjei:

(folyamatosan frissítésre kerül a kihívás alatt)