Egy hűvösebb reggelen nagyon jól tud esni ilyen finom meleg és tápláló reggeli.
Ha szereted az édes reggeliket, de nem vagy oda a gejl ízekért, ezt a zabkását mindenképp tudom ajánlani.
A banán és a kókusztej kombinációja adja az édességét, amit pont jó arányban egészít ki a málna savassága. Ezek az ízkombinációk a kedvenceim.




REGGELI ZABKÁSA NÉHÁNY HOZZÁVALÓBÓL
Mennyiség: 1 adag

hozzávalók
4-5 ek aprószemű zabpehely 1 ek chia mag 1/2 tk fahéj 1/2 banán 2 dl kókusztej/víz TÁLALÁSHOZ: kókusztej a banán másik fele málna puffasztott hajdina chia mag
elkészítés
1. A zabkása hozzávalóit egy kisebb lábasban összekeverjük. A banánt én belekarikázom; míg megfő a zabkása, a banánszeletek is szétfőnek. 2. Pár percig főzzük a zabkását, míg eléri a kívánt állagot. 3. Melegen tálaljuk egy kevés kókusztejjel leöntve, a banán másik felét rákarikázva, fagyasztott málnával és puffasztott hajdinával, chia maggal leszórva.
ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!