Egy hűvösebb reggelen nagyon jól tud esni ilyen finom meleg és tápláló reggeli.

Ha szereted az édes reggeliket, de nem vagy oda a gejl ízekért, ezt a zabkását mindenképp tudom ajánlani.

A banán és a kókusztej kombinációja adja az édességét, amit pont jó arányban egészít ki a málna savassága. Ezek az ízkombinációk a kedvenceim.

REGGELI ZABKÁSA NÉHÁNY HOZZÁVALÓBÓL

Mennyiség: 1 adag

hozzávalók
4-5 ek aprószemű zabpehely
1 ek chia mag
1/2 tk fahéj
1/2 banán
2 dl kókusztej/víz

TÁLALÁSHOZ:
kókusztej
a banán másik fele
málna
puffasztott hajdina
chia mag

elkészítés
1. A zabkása hozzávalóit egy kisebb lábasban összekeverjük. A banánt én belekarikázom; míg megfő a zabkása, a banánszeletek is szétfőnek.

2. Pár percig főzzük a zabkását, míg eléri a kívánt állagot.

3. Melegen tálaljuk egy kevés kókusztejjel leöntve, a banán másik felét rákarikázva, fagyasztott málnával és puffasztott hajdinával, chia maggal leszórva.

ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük