Tudom, hogy sokan nem rajonganak a gombáért. Én nagyon nagyon szeretem, és ezt az elkészítési módot egyenesen imádom.
Te szereted a gombát? Ha nem, akkor azért, mert ÍGY még nem etted!😁
TIPP: nem kell sokszor fordítgatni a gombákat pirítás közben, hagyd, hogy a szivacsos gomba felszívja az aromás olajat a forró serpenyőben.
A végén sóztam meg, hogy ne essenek össze a gombaszeletek.
Munkába egy befőttes üvegbe rétegezve könnyedén elcsomagolhatjuk. Én bébispenót leveleket is tettem mellé.
❤
KAKUKKFÜVES GOMBASZELETEK KUSZKUSSZAL
Mennyiség: 2-3 adag
hozzávalók
200 g kuszkusz 1 tk só 4,5 dl forró víz 4-500 g gomba Szárított kakukkfű Őrölt bors Olívaolaj Só
elkészítés
1. A kuszkuszt egy tálban megsózzuk és ráöntjük a forró vizet. 10-13 percre lefedjük, hogy felszívja a vizet. 2. Addig a gombaszeleteket kakukkfüves, borsos olívaolajon megsütjük egy serpenyőben. 3. A kuszkuszról levesszük a fedőt, egy villával fellazítjuk és pár evőkanál olívaolajjal meglocsoljuk, összekeverjük. 4. És már csak a tálalás marad, a kuszkuszra halmozzuk a gombákat, friss spenótlevelekkel fogyaszthatjuk.
ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!