Az izgalmas (zab)kásák sorozatunk következő szereplője ez a Ferrero Rocher Köleskása🥣🍫🌰
Fogyaszthatod:
• melegen, olvadó csokoládéréteggel
• hidegen, kemény csokoládéréteggel
Te melyikre szavazol?🍫
FERRERO ROCHER (KÖLES)KÁSA
Mennyiség: 1 adag
hozzávalók
4 ek kölespehely 2 ek zabpehely 1 tk lenmagliszt 1/2 banán 2 dl zabtej TETEJÉRE: apróra vágott törökmogyoró étcsokoládé + 1 tk kókuszolaj
elkészítés
1. A hozzávalókat egy kisebb lábasba tesszük, folyamatos kevergetés mellett pár perc alatt krémesre főzzük. 2. Tálaláskor rászórjuk az apróra vágott törökmogyorót, a tetejét bevonjuk az olvasztott étcsokoládéval. 3. Tálalhatjuk melegen, az olvadó étcsokival. 4. Vagy tálaljuk hidegen, ropogós étcsokoládéval.
ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!