Az izgalmas (zab)kásák sorozatunk következő szereplője ez a Ferrero Rocher Köleskása🥣🍫🌰

Fogyaszthatod:
• melegen, olvadó csokoládéréteggel
• hidegen, kemény csokoládéréteggel

Te melyikre szavazol?🍫

FERRERO ROCHER (KÖLES)KÁSA

Mennyiség: 1 adag

hozzávalók
4 ek kölespehely
2 ek zabpehely
1 tk lenmagliszt
1/2 banán
2 dl zabtej

TETEJÉRE:
apróra vágott törökmogyoró
étcsokoládé + 1 tk kókuszolaj

elkészítés
1. A hozzávalókat egy kisebb lábasba tesszük, folyamatos kevergetés mellett pár perc alatt krémesre főzzük.

2. Tálaláskor rászórjuk az apróra vágott törökmogyorót, a tetejét bevonjuk az olvasztott étcsokoládéval.

3. Tálalhatjuk melegen, az olvadó étcsokival.

4. Vagy tálaljuk hidegen, ropogós étcsokoládéval.

ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük