Finom ropogós, csokoládés granola, amit előre elkészíthetünk, hogy reggel már csak a tálkánkba szórhassuk.
Ehetjük a kedvenc növényi tejünkkel, friss gyümölcsökkel, joghurttal, zabkására, smoothiera szórva… tényleg ezerféleképpen. 🙂
És a recepthez a hozzávalókat akár a biocity áruház webshopjából is beszerezhetitek kényelmesen! 🙂
#együttműködés
🧡
ÉTCSOKOLÁDÉS-GYÜMÖLCSÖS GRANOLA
Mennyiség: 1 csatos üveg
hozzávalók
150 g zabpehely 1 ek durvára vágott mandula és törökmogyoró 1 ek tökmag 1 ek lenmag csipet só 4-5 db durvára vágott aszalt sárgabarack 1 ek aszalt vörösáfonya 80 g kókuszolaj 5 ek kókuszvirág cukor 1 tk vanília kivonat fél tábla étcsokoládé kisebb darabokra vágva
elkészítés
1. Egy nagyobb tálban a száraz hozzávalókat (az étcsokoládé kivételével összekeverjük), egy kisebb tálban a kókuszolajat a cukorral és vaníliával összekeverjük. 2. A száraz hozzávalókat összedolgozzuk a kókuszolajas keverékkel. 3. 180°C-on 15-20 percig sütjük, félidőben átkeverjük, hogy egyenletesen megpiruljon. 4. Miután legalább langyosra hűlt, beleforgatjuk az étcsokoládé darabokat. Csatos üvegben tárolhatjuk. 5. Joghurttal, zabkásával, növényi tejjel, smoothieval tálalhatjuk.
ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!