Egy kedves ismerős a konyhában.

Jól ismert illatok, ízek, textúrák… Minden, ami átölel, mint egy puha takaró.

A komfort ételek pedig pont ezt jelentik. Nem a stresszes fogásokra kell gondolni a főzésnél.
A komfort ételekkel a főzés komfortja, öröme a cél. Egy-egy ezer éves családi recept és a jól ismert ízek a lényegesek.

Vegán bociszelet az őszi Izgalmasan Mentesben

Az őszi Izgalmasan Mentes Magazin Egészséges komfort ételek rovatát támogatta a Toffini tofu.

Talán már ismerhetitek akár a Goodafterfood oldalakról is a Toffini márkát, hiszen számomra nagyon kedvelt termékeket készítenek, így ez az együttműködés nem az első közös munkánk.

A Naszálytej Zrt. 2002 óta gyártja szójafeldolgozó üzemegységében a különféle ízvilágú Toffini tofu termékeket.

A Toffini tofu termékeket magyar nemesítésű és előállítású GMO mentes szójababból készítik, manufakturális keretek között.

Azért is kerültek az Egészséges komfort ételek rovatba Toffini tofus receptek is, hiszen ezek a GMO mentes, gluténmentes és tartósítószermentes termékek kiváló növényi fehérjeforrások, valamint nagyon könnyen helyettesíthetik a “hagyományos” ételek alapanyagait egy vegetáriánus, vegán fogás megalkotásához.

A recepteket az őszi Izgalmasan Mentes Magazinban olvashatjátok.

Ide kattintva letölthetitek: 2022-es őszi Izgalmasan Mentes magazin

Fogadjátok sok szeretettel a Toffinivel közösen megalkotott recepteket!

Vegán bociszelet, barnarizses tofu, tofu carbonara

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük