A gyors reggelik közé tartozik ez a csokis mazsolás granola is, amit pár perc összekészíteni, szintén pár perc megsütni, valamint pár perc megenni is.🙈

Ha pedig olyan ügyesek vagyunk, hogy maradt későbbre is, egy befőttesüvegben tárolhatjuk és elviteles reggeli is lehet belőle egy növényi tej társaságában.

 ❤


CSOKIS MAZSOLÁS GRANOLA

Mennyiség: 4 adag
hozzávalók
250 g zabpehely
100 g magvak
50 g mazsola
15 g kakaópor
25 g kókuszolaj
csipet só
3-4 ek juharszirup

100 g durvára vágott étcsoki

elkészítés
1. A magvakat nagyobb darabokra felaprítjuk, majd az étcsoki kivételével minden hozzávalót összeforgatunk.

2. Egy sütőpapírral bélelt tepsire öntjük a zabpelyhes keveréket és 200°C-on 5 percig sütjük, majd átforgatjuk egy spatula segítségével, és újabb 5-7 percig sütjük.

3. Miután kihűlt, durvára vágott étcsokit keverünk bele és egy befőttes üvegbe öntjük.

4. Egy-egy reggeli alkalmával pedig már csak a kedvenc tejünkkel felöntjük és lehet is fogyasztani.

ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük