A gyors reggelik közé tartozik ez a csokis mazsolás granola is, amit pár perc összekészíteni, szintén pár perc megsütni, valamint pár perc megenni is.🙈

Ha pedig olyan ügyesek vagyunk, hogy maradt későbbre is, egy befőttesüvegben tárolhatjuk és elviteles reggeli is lehet belőle egy növényi tej társaságában.


❤
CSOKIS MAZSOLÁS GRANOLA
Mennyiség: 4 adag

hozzávalók
250 g zabpehely 100 g magvak 50 g mazsola 15 g kakaópor 25 g kókuszolaj csipet só 3-4 ek juharszirup 100 g durvára vágott étcsoki
elkészítés
1. A magvakat nagyobb darabokra felaprítjuk, majd az étcsoki kivételével minden hozzávalót összeforgatunk. 2. Egy sütőpapírral bélelt tepsire öntjük a zabpelyhes keveréket és 200°C-on 5 percig sütjük, majd átforgatjuk egy spatula segítségével, és újabb 5-7 percig sütjük. 3. Miután kihűlt, durvára vágott étcsokit keverünk bele és egy befőttes üvegbe öntjük. 4. Egy-egy reggeli alkalmával pedig már csak a kedvenc tejünkkel felöntjük és lehet is fogyasztani.
ELKÉSZÍTETTED EZT A RECEPTET?
Jelölj meg Instagram-on (@goodafterfood) és használd a #goodafterfood hashtaget!